Tämän ohjeen löysin open cafen sivuilta mutta muokkasin sitä sen verran alkuperäisestä että laitoin vadelmien tilalle mansikoita ja mustikoita


 

 

Pohja:

4 kananmunaa

1 ½ dl sokeria

1 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta


Täyte:

2 ½ dl Flora-vispiä

½ dl vaniljakreemijauhetta

1 dl mariannecrushia


Päälle:

5 dl marjoja

2 dl mehua

1 dl hyytelösokeria


Valmista pohja kuten kääretorttu. Paista 223 asteessa n 7 min.

Halkaise pohja kahteen yhtä suureen osaan. Levitä täyte pohjan päälle ja paina toinen pohja täytteen päälle.

Levitä leivoslevyn pinnalle hilloa ja sen päälle marjat. Kiehauta mehu ja lisää hyytelösokeri. Kiehauta vielä ja anna jäähtyä hieman ennen marjojen päälle laittoa.