Alkuperäinen ohje lähtöisin Pirkan sivuilta



24 annosta

3 pkt (36 palaa) täysjyväpaahtoleipää (esim. Pirkka)


Broileritäyte:
450 g maustamattomia broilerinfileesuikaleita
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 tlk (320 g) salsa mexicana -meksikolaiskastiketta (esim. Pirkka)
1 tlk (300 g) juustodippiä (esim. Pirkka)


Guacamoletäyte:
½ tlk (à 300 g) guacamoledippiä (esim. Pirkka)
1 punainen paprika


Kostutus:
1 ½ dl vettä
½ dl sitruunamehua


Kuorrutus:
½ tlk (à 300 g) guacamoledippiä (esim. Pirkka)
150 g ranskankermaa


Koristeeksi:
1 keltainen parika
kirsikkatomaatteja
punasipulia
jääsalaattia
1 ps nachoja




1. Ruskista broilerisuikaleetöljyssä. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Hienonna suikaleet veitsellä. Sekoita joukkoon salsakastike ja juustodippi.

2. Kuutioi punainen paprika. Leikkaa leipäviipaleista reunat ohuelti pois. Suojaa tarjoiluvati leivinpaperisuikaleilla. Lado vadille 12 leipäviipaletta: 4 rinnakkain ja 3 peräkkäin. Kostuta leivät sitruunavedellä. Levitä päälle puolet broileritäytteestä.

3. Lisää toinen leipäkerros ja kostuta. Levitä päälle guacamoledippiä ja ripottele pinnalle paprikakuutiot. Lisää kolmas leipäkerros. Kostuta ja täytä lopulla broileritäytteellä.

4. Lado vielä neljäs leipäkerros ja kostuta pinta. Suojaa kakku tuorekelmulla ja foliolla. Pane päälle kevyt paino, esimerkiksi leikkuulauta. Nosta kakku kylmään ja anna kostua yön yli.

5. Sekoita guacamoledippi ja ranskankerma. Levitä kuorrutus kakun reunoille ja pinnalle. Koristele pinta kuutioidulla paprikalla, lohkotuilla kirsikkatomaateilla, jääsalaatilla, nachoilla, sipulirenkailla ja viinirypäleillä. Poista paperisuikaleet ja koristele reunat maissilastuilla.