Pohja:

 

150 g pipareita

75 g margariinia

 

 

Täyte:

 

5 liivatetta

2 munaa

1 dl sokeria

2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 tl kanelia

1 tl kaardemummaa

1 rkl mehua

 

 

Päälle:

 

2-3 dl puolukoita

1 dl marjamehua

1 1/2 liivatetta

 

 

1. Murskaa keksit ja sekoita margariiniin.

2. Vuoraa irtopohja vuoka leivinpaperilla ja painele pohja tasaiseksi.

3. Laita täytteen liivatteet kylmään veteen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota vaniljakastike eri kulhossa kuohkeaksi.

4. Lisää munavaahtoon tuorejuusto ja sekoita. Yhdistä vaniljakastike muuhun massaan.

5. Mittaa kattilaan mehu ja sulata siihen lionneet liivatteet. Lisää ohuena nauhana täytteeseen. Kaada valmis täyte vuokaan, kelmuta ja anna hyytyä jääkaapissa n 4 tuntia.

6. Kun kakku on hyytynyt ripottele pinnalle puolukat. Kaada liivateneste pinnalle ja anna hyytyä vielä 2 tuntia